Jobba hos oss - Transportledare

Spolpågarna AB söker en transportledare för omgående anställning.

Arbetsuppgifter

Som transportledare ansvarar du för att ge god service till våra kunder genom att säkerställa rätt bil, på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Rollen innebär problemlösning, stundtals högt tempo och övergripande administrativa uppgifter.

Som transportledare har du stora kontaktytor och mycket av din tid spenderar du på att via telefon och mejl kommunicera med kunder och spoltekniker.

Körkortsbehörighet och utbildningar

B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Du som söker?

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är serviceinriktad, duktig på problemlösning , trivs med att fatta snabba beslut och du är noggrann och ordningsam. Vi ser gärna att du har erfarenhet från VA-branschen och transportledning. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Ordinarie arbetstider är 07:00-16:00 måndag-fredag, övertids- och jourarbete förekommer.

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected] och märk mailet med "Transportledare".


<<< Tillbaka till lediga tjänster

© Spolpågarna AB 2016. Företagsloggor tillhör respektive företag, övrigt material på denna sida tillhör Spolpågarna AB och får endast användas med skriftligt tillstånd av Spolpågarna AB.